Waffe cu cheddar și chives - Flavor Tailors

Ingrediente

2 ouă
450 ml lapte
100 gr unt
250 gr Făină Superioară 000 Raftul bunicii
15 gr Mălai Extra Gold Raftul bunicii
1 praf de copt
150 gr cheddar
50 gr parmezan
sare și piper după gust
o legătură de chives
50 gr iaurt grecesc
bacon crocant
4 linguri ceapă deshidratată

Waffe cu cheddar și chives, o rețetă rapidă, hrănitoare, delicioasă și numai bună de savurat în orice moment al zilei, fie la școală, fie la birou! Mmmm…cu cheddar aromat și chives intens parfumat, servite cu iaurt grecesc, bacon crocant și ceapă caramelizată! Spectacol!

Waffle cu cheddar și chives
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:

1. Se amestecă cele 2 ouă cu laptele și untul topit. Mai apoi, se cerne în amestecă Făina Superioară 000 de la Raftul bunicii, sarea, piperul și praful de copt. Făina Superioară 000 Raftul buncii, albă, fină şi pufoasă, obţinută din grâu românesc, este perfectă pentru aluatul meu de waffles, dar și pentru atunci când vreți să preparați checuri, prăjituri, torturi şi alte bunătăţi făcute în casă!

2. Se adaugă apoi Mălaiul Extra Gold Raftul bunicii și parmezanul ras și se amestecă bine. Puneți apoi chives și cheddar ras.

3. Încingeți aparatul de făcut waffe, apoi puneți o cantitate generoasă de compoziție, pe care să o nivelați ușor. Lăsați la prăjit în aparat până ce aluatul devine auriu, iar bucătăria se umple de mirosuri îmbietoare. La culoarea îmbietoare, care parcă se ia la întrecere cu frunzele toamnei, a contribuit Mălaiul Extra Gold. Ce minunății în farfurie!

4. Când sunt gata toate waffele, serviți-le cu iaurt grecesc, bucățele de bacon prăjit, ceapă deshidratată și chives mărunțit.

Poftă bună! Vă provoc și pe voi să vă „jucați” cu ingredientele și să „croiți arome” noi, cu produsele Raftul bunicii.

Waffe cu cheddar și chives