About - Flavor Tailors

POVESTEA NOASTRĂ

S
untem Flaminia și Vlad, „croitori de arome”, pasionați de gătit, mâncare sănătoasă, condimente și mirodenii. Ne place să experimentăm în bucătărie, să „țesem” împreună diverse ingrediente, din care să confecționăm rețete noi. Mai apoi, le urcăm pe podium, în lumina reflectoarelor și le împărțim și cu tine.

Pasiunea pentru gătit sănătos a început de câțiva ani, de când suntem dornici să încercăm tot felul de ingrediente interesante și necunoscute pentru noi, să construim rețete pornind de la un ingredient care ne face poftă pe moment, să croim arome, care mai de care mai surprinzătoare. Multe din rețetele noastre sunt invenție proprie sau rețete readaptate cu ingrediente și condimente pe gustul nostru, astfel încât preparatul din farfurie să fie gustos, surprinzător, sănătos și ușor de gătit.

Dacă vrei să scapi de monotonia din bucătărie, te invităm să descoperi, alături de noi, călătoria ingredientelor de la „tipar”, la croșetatul aromelor și până la meșteșugirea unei rețete noi. Spor la croit arome!

ECHIPA

Flaminia Boc
Food Blogger

Flaminia Boc

Mă inspiră călătoriile în afara țării, fiecare fiind o bucurie culinară în care încerc tot timpul rețete și ingrediente locale, mă inspiră un ingredient în sine și de mule ori construiesc o rețetă în jurul său, mă inspiră fiecare anotimp în parte și produsele de sezon, mă inspiră condimentele și mirodeniile.

Vlad Gîlcescu
Fotograf

Vlad Gîlcescu

Pasionat de fotografie, îmi place să ridic mâncarea la rang de artă, folosind lumina, culorile și geometria, pentru a accentua aromele și aspectul preparatelor și a-ți face poftă.