Budincă de paste cu brânză și struguri - Flavor Tailors

Ingrediente

250 grame tagliatelle de grâu Petras Bio
3 ouă
4 linguri de miere
500 grame mascarpone
două pliculețe de zahăr vanilat
100 de grame merișoare
coajă de lămâie
3 linguri Amaretto
struguri
100 de grame migdale măcinate
Astăzi vă indulcesc cu o budincă de paste cu brânză dulce, merișoare și struguri, parfumată cu aer melancolic de copilărie și dor de bunici. Mmm...e învelită într-o pătură de migdale delicioase și-am ascuns prin ea boabe de struguri aromate! Să aveți poftă!

Astăzi vă indulcesc cu o budincă de paste cu brânză dulce, merișoare și struguri, parfumată cu aer melancolic de copilărie și dor de bunici. Mmm…e învelită într-o pătură de migdale delicioase și-am ascuns prin ea boabe de struguri aromate! Să aveți poftă!

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:

1. Se pun merișoarele „la îmbătat”, în rom, pentru aproximativ jumătate de oră.

2. Se fierb, în apă, tagliatellele (așa cum e menționat pe ambalaj) și apoi se lasă să se odihnească puțin în strecurător.

3. Cu ajutorul unei mixer, se amestecă bine 3 gălbenușe cu mierea și se adaugă brânza dulce și zahărul vanilat. Se parfumează cu coajă de lămâie rasă ? și adaugă merișoarele cu rom.

4. Se bat albușele până devin pufoase și se incorporează treptat în crema de brânză, iar apoi adaugă tagliatellele fierte și amestecă bine!

5. Se golesc, într-o tavă cu hârtie de copt, jumătate din pastele cu brânză, se presară boabe de struguri ? și apoi se adaugă cealaltă jumătate de paste cu brânză. la final, se decorează cu migdale măcinate și se dă budinca la cuptor până prinde o crustă aurie.? Servește cu poftă și zboară cu gândul spre copilărie! ?

P.S. Spor la „croit arome” și înainte să treci la degustat, trimite-ne și nouă o ”vedere” din bucătărie, să vedem cum s-au întrețesut ingredientele în farfurie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.