Recipe Category: Paste

Home / Paste
Recipe

Tagliatelle cu cremă de avocado

Tagliatelle cu cremă gustoasă de avocado, o rețetă sănătoasă și ușoară, cu puțin pesto de busuioc, parmezan și semințe de pin, decorată cu roșii cherry și fulgi de chili pentru aromă. Să aveți poftă!

Recipe

Salată de paste cu spanac și mandarine

Salata de paste cu spanac și mandarine e una din rețetele mele preferate de paste. Spanacul și bucățile de caju crocant se completează de minune cu mandarinele și merișoarele dulci-acrișoare. Ușoară, sănătoasă și răcoritoare, salata e perfectă pentru o zi călduroasă. Bucurați-vă de arome! Poftă bună!

Recipe

Budincă de paste cu brânză și struguri

Astăzi vă indulcesc cu o budincă de paste cu brânză dulce, merișoare și struguri, parfumată cu aer melancolic de copilărie și dor de bunici. Mmm...e învelită într-o pătură de migdale delicioase și-am ascuns prin ea boabe de struguri aromate! Să aveți poftă!

Recipe

Tagliatelle cu pesto de urzici

Ador primăvara când totul renaște, ești înconjurat de verdeață și piețele abundă de preparate proaspete, de sezon! Plimbându-mă prin piață, am dat de urzici și, deși la mine în familie nu s-a prea gătit așa ceva, am hotărât să cumpăr și să văd ce pot improviza. Sunt mare fan de spanac, așa că sigur îmi vor plăcea și urzicile. Așa și este! Am făcut un pesto de urzici de aș mai fi mâncat încă trei zile, fără să mă satur. Vă invit și pe voi să îl degustați! Se pregătește în câteva minute și rezultatul e surprinzător de delicios.

Recipe

Tagliatelle cu spanac și ragù de linte roșie

Foarte sănătoasă și hrănitoare, lintea roșie se potrivește de minune într-o rețetă vegetariană de ragù, acompaniat de o porție de paste. Rețeta e foarte gustoasă și e una din preferatele mele! Vă invit să o degustați!

Recipe

Tagliatelle cu mac și sos de prune cu cardamom

Cu gândul la copilărie și la bunica, care făcea laște de casă (tăiței lați) cu nucă sau mac, am preparat o porție de paste dulci cu mac, scăldate în sos de prune cu cardamom. Miam, un deliciu!

Recipe

Salată italiană cu penne

Colorată în culorile steagului Italiei, salata italiană croiește penne cu roșii zemoase, mozzarella cremoasă și măsline, toate fiind parfumate cu busuioc. Mmm...delicioasă, fresh și ușoară!

Recipe

Paste cu sos de ardei copt și mozzarella

Cu gândul la marea albastră și la farmecul Greciei, am croit o rețetă mediteraneană cu tagliatelle, sos de ardei copt, măsline kalamata și mozzarella, iar pentru un plus de aromă, am presărat leuștean proaspăt. Mmm...un deliciu!

Recipe

Paste cu pepene galben, prosciutto și mozzarella

Nici nu a venit bine toamna că deja m-a apucat nostalgia după zilele de vară, așa că am profitat de ultimii pepeni aromați și-am preparat o salată răcoritoare din paste, pepene galben, mozzarella și prosciutto.

  • 1
  • 2