Recipe Category: Aperitive

Home / Aperitive
Recipe

Soufflé de leuștean

Surprinzător, dar se poate face și soufflé de leuștean și e atât de gustos și pufos că nici nu-ți imaginezi! Gustul deosebit al cheddar-ului complimentează atât de bine aroma intensă a leușteanului, iar rezultatul e peste așteptări! Această rețetă face parte dintr-o serie de rețete în care încerc să scot în evidență potențialul leușteanului, un ingredient foarte puțin valorificat, deși are aromă deosebită, care adaugă savoare preparatelor în care e încorporat.

Recipe

Biscuiți cu leuștean și cheddar

După ce m-am ales cu un buchet imens de leuștean parfumat, mi-am dat seama că e un ingredient mult prea puțin valorificat. În afară de ciorba de fasole și alte ciorbe, nu prea știam alte rețete în care se folosește leuștean, așa că am făcut o porție de biscuiți delicioși cu cheddar și leuștean și vor mai urma rețete în care voi încerca să valorific leușteanul.

Recipe

Drob vegetarian cu ciuperci și linte roșie

Drobul vegetarian cu ciuperci și linte roșie e la fel de gustos ca și cel de miel, dar partea bună e că e mai ușor și mai sănătos. Plin de legume și verdeață, drobul se bucură din plin de aromele primăverii și te răsfață, alături de caș, ouă roșii și ceapă verde. Paște fericit!

Recipe

Aperitiv Nachos

Nachos e potrivit pentru serile în care lenevești pe canapea la un film sau serial. Mmmm...Răsfață-ți și tu gusturile, în momentele de relaxare, cu triunghiulețele de tortilla, acompaniate de un sos de cheddar cremos și gustos, de salsa aromată și ușor picantă și de guacamole delicios.